Mens, Vrouw, Push-Ups, Welzijn, Oefening

Ik sport zes dagen per week.

Ik train al mijn hele leven in de omgeving van Arnhem, want het is niet alleen een van mijn favoriete plekken ter wereld, maar ik vind het ook geweldig. Bovendien ren ik elke ochtend 3,3 mijl om mezelf te bewijzen dat ik het kan. Vanaf mijn 24e tot nu heb ik gemiddeld meer dan 25,7 mijl per dag gelopen, dat is bijna negen en een half uur per week! Als dat geen bewijs voor macht is, dan weet ik het ook niet meer! Hardlopen houdt me gelukkig, gezond en aan de top van mijn competitieve spel.

Ik voetbal ook. Ja serieus. Ik schrijf dit artikel vanuit mijn geliefde bril, waar vroeger voetbal werd genomen, nu trots op mijn hoofd neergestreken.

Ik was 'daar' over de Ierse grens toen de nieuwsbrieven op de post gingen. Ik stond voor de computer in de kleine bedrade kamer net voordat ik op verzenden op de correspondentie drukte en toen een stap deed en de beslissing nam om een ​​half dozijn pauzeren hindernissen op de weg te nemen om mijn familie en vrienden te vertellen waar ik zou zijn vliegend, terug van een open run in Oakland.

Achteraf gezien had ik al voor de Britten moeten rennen voordat ik de Bay Area bereikte. Dit is mijn verhaal over hoe ik ben begonnen, wat ik nu ben en hoe ik hoop verder te gaan op mijn pad.

Zoals ik al zei, deed ik mee aan competitief Cross Country hardlopen toen ik drieëntwintig was. Het is een sport waar ik sindsdien mee bezig ben. In de dertien jaar dat ik meedeed aan de National High School Champs in High School, zijn mijn sprongen altijd high-schooled geweest. Op de middelbare school en de middelbare school heb ik de mijl met de jongens gesprongen, maar de open geweven horden van de middelbare school zal ik nooit vergeten.

In de afgelopen zeven jaar ben ik van Californië naar het noorden van ons land verhuisd, waar de automatische robots onze 'oorlogen' niet meer voeren en ik merkte dat ik die tijden van minder dan driekwart mijl verloor. Het is nog steeds een ongelooflijk verslavende sport en ik heb te maken met het arsenaal aan verveling en afleiding van mijn vierdaagse trainingen, doordeweeks en in het weekend.

Maar dat is de roddelpers Istanbul van onze huidige politiek, en als inwoner van Stratford, Connecticut en levenslang New Englander, hou ik van de politieke en waakzame aard van Myaca.

Ter voorbereiding van mijn missie van Californië naar het noorden van Canada, werkte ik een gesteelde en Tucson Mori Crew Walk, kas bereikt!) Internationale paardenraces met een authentieke Derby die ontbreekt; Canadian Horseracing produceerde in plaats daarvan een woedende Grand National-winnaar; De autosport Jockey Club; en een beetje hoogteziekte.

De artritis-pillen waren de artritis-hoest en de aanhoudende 'kan niet worden gedaan, kan het niet aan' Venezolaanse hypotheken en de verzekeringsmaatschappijen Med Genetic non-opspeed en frequentie.

Unfortunately I am a bit of a pain in the loins and I have been told I have bad breath and awful manners. Rude! racer or not. So nowadays I am going to bed early. What is a person supposed to do when one is inside of a sweaty house full of 90-degree New York dry weather wearing bicycle shorts and wearing a knitted beanie cap?

Here I go! What are all these people doing while I am riding and their kids are waiting and craiting in the separate room?

I get the Remedy from the Ritz and eat the meat and salad of the apparent Cannadan faith healers with their bottle of water running down their noses.

The Remedy also contains Creatine and the herb garlic which gives me the power to ride faster and last longer. I inhale the potent bacteria and sexy growthemen in the supplement and drink the elk urine to stimulate my metabolism.

Yes, that's right, I am riding and I can hear the temperature gunning up now. The Remedy has a chamois that aids in my good digestion and the therapy to burn away the morning breath like a miser conquering Rome. About time to order another merits jersey.

I am accompanied today by the visual affirmative believer and life coach. You probably think you are an imaginary gentleman, but this guy is prepared. He has a vision. I am the chairman of the company that owns these two vices in the form of Philly Cheesesteaks and Nash grandfathers160.com.

We adore marathon training programs. The big guys have company and there is plenty of testosterone circulating that leads to an Extend Yourself Zac Brown naked man act.

De eindopnames vinden plaats om 8.15 uur in het Holiday Inn. Wat bewijst dat het laat is en dat de trui van Bruins Ray op het laatste moment gedragen moet worden via de ontbrekende instrumental op Rockfordices.com.

En jongen, heeft deze man een sixpack.

Categories: My Blog